Fasadställningar ett minne blott.

Ställningar på trånga innegårdar inför tak eller fasadtvätt är numera ett minne blott. Grön Fasadtvätt började tidigt med Rope Access (Reparbetsteknik) som möjliggör ett säkert arbete på höga höjder och svåråtkomliga platser.

Att bygga ställning är oftast dyrt, föråldrat och kan ställa till med oönskade problem. Olycksrisken är större och arbetsmomenten fler. Liftar kan ibland vara för tunga och otympliga, kommer inte in på gårdar och tillåter heller inte klättring från liftens korg vilket omöjliggör vissa uppdrag så som att komma in på balkonger för att göra rent dom invändigt.

Grön Fasadtvätt har upptäckt att störst behov av fasadklättring finns i dom centrala delarna av staden. Ekonomiskt fördelaktigt blir det också då tillstånd för liftar eller fasadställning inte behövs. Tidsplaner kan enkelt följas eller ändras utan komplikationer.

Balkongbetong_2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *