Uppdrag med drönare allt vanligare

Grön Fasadtvätt i Göteborg AB såg tidigt fördelen med drönare och vilka användningsområden som var intressanta. I början av 2015 var det många inspektioner inför komplicerade uppdrag där säkerheten var väldigt viktig. Med högupplösta bilder kunde Grön Fasadtvätt plötsligt planera sina uppdrag utan att exempelvis springa upp på tak och utsätta sig för onödiga risker.

Grön Fasadtvätt upptäckte även att kunder visade intresse för materialet något dom kunde ta del av. Materialet kunde visa allt från skador på tak och fasader till att hitta fågelbon eller avgöra om tak var i behov av snöröjning.

Grön Fasadtvätt såg då till att alla nödvändiga tillstånd och försäkringar tecknades vilket var nödvändigt och sakta visade sina kunder fördelarna med allmänna besiktningar.

Idag 2016 är Grön Fasadtvätt ledande inom området. Med kunskaper från fastighetsunderhåll vet man exakt vad som skall undersökas. Materialet som levereras är förstklassig och responsen är stor.

Beställningar strömmar nu in så man knappt hinner med, något som även har lett till att övrig personal börjat undervisas och läras upp för att möta framtida behov.

Drönare_vanligare_1

Utveckling av utrustningen sker konstant och vi har att vänta en hel del nyheter till hösten meddelar Grön Fasadtvätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *