Pokemon GO yra med drönare

Varför inte göra träningarna med drönare lite roligare med Pokemon GO? Det tyckte Atchel Daayata på Grön Fasadtvätt som just har kommit igång med sina flygningar och numera bemästrar tekniken på ett säkert och roligt sätt.

Det svåra är inte att lyfta och landa utan att faktiskt ha full kontroll över drönaren i alla lägen och under pressade situationer. Pokemon GO har hjälpt Atchel hantera drönaren under tuffare förhållanden. Att flyga och fånga Pokemon GO figurer är inte så lätt som man kan tro. Det kräver koncentration, tålamod och fingerfärdighet.

Det ställs tuffa krav på en pilot som flyger drönare idag och att träna på detta sätt hjälper till att simulera den press som vanligtvis ställs på vid uppdrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *