Lågtrycksblästring räddar fasaden

Grön Fasadtvätt var tidigt ute med att inte använda syra eller andra starka kemikalier på sten och putsfasader. Detta var en självklarhet eftersom kemikalier har en negativ påverkan på miljö, djurliv och natur. Förutom miljöaspekten kände man även till svårigheten med att neutralisera syror och andra kemikalier helt som blir kvar i materialet. Detta skulle i så fall skapa långsiktiga negativa konsekvenser. Tidigare valde ändå många dom billigare rengörings alternativ med bland annat syra, idag ser läget annorlunda ut.

Grön Fasadtvätt valde trots allt att köra på sin linje med lågtrycksblästring eller pulvermetoden som det också kallas och fortsätta att erbjuda detta alternativ till dom som förstod att den ekonomiska vinningen ligger i en välmående fasad som inte vittrar sönder. Lågtrycksblästring kan ske från 1 till 3bar beroende på underlag. Så pass skonsamt att du kan ta bort text på ett papper utan att förstöra det.

Två olika system, en torr och en fukt möjliggör att köra lågtrycksblästring året om, något som många kunder uppskattar.

Smith_tegel_före_efter_1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *