Fasadskada vid kräkning genom fönster.

Att det kastas ut fimpar och annat skräp ut genom fönster är tyvärr väldigt vanligt vid olika tillställningar. Detta kan få stora konsekvenser då fimpar bränner sönder markiser och annat skräp kan skada människor och djur. Att folk kräks ut genom fönster är desto ovanligare men väldigt viktigt att du som förvaltare eller fastighetsägare agerar så snart skadan upptäckts. Fasader och vissa golvytor tål helt enkelt inte den syra som följer med maginnehållet ut. Detta kan innebära permanenta skador och kan bli väldigt kostsamma att åtgärda. Grön Fasadtvätt i Göteborg AB prioriterar ofta dessa typer av skador och försöker snabbt agera vid en anmälan. På samma sätt som med klotter bör detta saneras skyndsamt för att minimera skadan.

Fasadskada vid kräkning före tvätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *